Cartila® ízületre tervezve

 


cukormentes, laktózmentes, gluténmentes.     600gr  12,990.-  ( 60 napos adag)
Gollagén (42%) zselatin (42%) tartalmú készítmény ízületre

Megvásárolható itt!

Professzionális, humán készítmény 19 éves magyarországi és 30 éves német fogyasztó tapasztalatokkal. A kilencvenes évek egyik meghatározó terméke, melyet azóta is folyamatosan fejlesztenek a legújabb eredmények és felhasználói tapasztalatok alapján.

A terméket sportolók, – futók, labdarúgók, kézi- és kosárlabdások, testépítők, nehézatléták, súlyemelők nehéz megterhelő fizikai munkát végző kőművesek, kertészek,  építőmunkások autószerelők és idősebb, mozgási nehézségekkel rendelkező emberek számára készítették.

Diabetikus készítmény kollagénszövetből, fehérjéből, cysztinből azoknak, akiknek elegük van a mozgási nehézségekből.

Erős fizikai megterhelésre tervezték.

Termékeink gyümölcsporral vannak ízesítve.

Ezért, a termék kifejtheti a benne lévő gyümölcs jótékony hatását is. (alma, cseresznye, málna, ananász, narancs-barack)

 

 


Gluténmentes, laktózmentes, sertésmentes.   1 liter   10,290.-  (40 napos adag)
Kollagénes (32%) ital magas (200%) folsavtartalommal!

Megvásárolható itt!

Már elhasználódott a szervezeted, vagy a kemény versenyek és edzések után alaposan szeretnél regenerálódni? A Cartila® Elixír hozzájárulhat szervezeted gyorsabb és alaposabb regenerációjához. A ProVista Team már évtizedek óta kiváló eredményességgel segítik készítményeikkel a sportolókat, és a fizikai megújulásra vágyókat. Német alapossággal dolgoznak a azon, hogy az arra vágyók visszanyerhessék a mozgás szabadságát és könnyedségét.

Támogassa a kollagénképződést a Cartila® Elixír termékekkel. Az összetevők hatásának köszönhetően megerősödhet a köröm, a haj és feszessé válhat a bőr is.

A folsavtartalom a 200% -os napi beviteli szintet is eléri. A folsav B9-vitamin, M-vitamin.

  • Hozzájárul a normál vérképződéshez
  • Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához
  • Részt vesz a normál aminosav-szintézisben
  • Hozzájárul a normál homocisztein-anyagcseréhez
  • A terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében

 

 


Külsőleg!

Regeneráló krém ízületre és izomzatra.    50 ml  2,190.-

Megvásárolható itt!

A ProVista Team már évtizedek óta kiváló eredményességgel segítik készítményeikkel a sportolókat, és a fizikai megújulásra vágyókat. Német alapossággal dolgoznak azon, hogy az arra vágyók visszanyerjék a mozgás szabadságát és könnyedségét.

A Cartila® balzsam az ízületek és izmok számára hosszan tartó egyenletes pozitív feszültséget és azonnali bemelegítést biztosít. A nyugtató hatású természetes illóolajokat, a rozmaringot, a borókabogyót, a zsályát és a lucfenyőt jól fogadja be a bőr, és azok hatóanyagai szinte azonnal hatással vannak a kezelendő testrészre. A Cartila® balzsam növénykivonatai jótékony hatásának köszönhetően csökkenhet a fájdalom, és a vérkeringés intenzív fokozása miatt, az ízületek és az izmok gyorsabban regenerálódhatnak. Az erek kitágulása miatt, a felgyorsult vérkeringés hatására fokozódhat a vérellátás, és így az alkalmazott növénykivonatok magasabb hatásfokkal kerülhetnek a problémás testrészbe. A Cartila® balzsam hosszan megtartja a szervezetre gyakorolt hatását. A kiválasztott gyömbérkivonat tovább fokozza a melegség érzését. Különösen ajánlott a Cartila® balzsam a hidegebb évszakokban, vagy az igazán erős, vagy hosszú ideig tartó fizikai igénybevételnél.

Használat: Regenerációkor, vagy sportolás előtt a kiválasztott területre egy borsószemnyi mennyiséget masszírozzunk be.

 

 

 


Jön!

 


Jön!

 

 


Jön!

 

 


Jön!


cartila logo Cartila® ProVista® termékek, minden jog fenntartva Futashoz.hu Bt. 2019.  +36 70 712 2842